pintures-ecologiques-a-girona

Pintures ecològiques a Girona

Si has arribat fins aquí és perquè t’interessa la pintura ecològica, ja sigui per conèixer-la més a fons o bé perquè has de pintar a casa i pot ser t’agradaria fer-ho amb aquesta pintura. Sigui l’opció que sigui, des de Pintors Gironès, et podem ajudar.

Què és la pintura ecològica?

Si has arribat fins aquí és perquè t’interessa la pintura ecològica, ja sigui per conèixer-la més a fons o bé perquè has de pintar a casa i pot ser t’agradaria fer-ho amb aquesta pintura. Sigui l’opció que sigui, des de Pintors Gironès, et podem ajudar.

El primer que hem de saber és que les pintures ecològiques són les que estan compostes amb matèries primeres d’origen vegetal i/o mineral. Per aquesta composició les pintures ecològiques no aporten components perjudicials, com biocides o plastificants, i per tant el seu impacte en el medi ambient és molt inferior al de les pintures sintètiques entre d’altres.

Aquestes pintures ecològiques són una opció molt utilitzada en substitució de pintures i vernissos convencionals.

Per què escollir pintura ecològica vs. pintura convencional?

En primer lloc, hem de tenir present o intentar pensar en un punt més enllà, és a dir, una bossa de paper i una bossa de plàstic poden tenir la mateixa funció però no el mateix impacte mediambiental, oi? Doncs el mateix amb les pintures, més enllà de posar color a la paret de casa nostra, la pintura ha de ser com una pell sana sobre els materials que decidim cobrir.

Utilitzar una pintura ecològica per pintar la casa nostra és el primer pas per assolir una casa més saludable.

Les pintures ecològiques creen una capa porosa que deixa que les parets transpirin. D’aquesta manera el vapor d’aigua i les humitats poden sortir a evacuar-se amb major facilitat i  per tant s’evita la formació de condensacions que poden causar danys com per exemple: l’aparició de fongs i bacteris, parts bufades, entre d’altres.  

pintors-girones-girona

Pregunta'ns sense compromís

Si no trobes el teu servei, no et preocupis, no vol dir que no el fem. Pregunta’ns sense compromís. 

Quins avantatges presenten les pintures ecològiques?

El principal i el qual ja hem citat en el punt anterior és que les pintures naturals permeten que la casa sencera respiri deixant passar el vapor d’aigua. Això ens crea una atmosfera interior sana i sense humitats, les quals en alguns casos (pocs s’ha de dir) poden ser causants d’al·lèrgies i fins hi tot problemes respiratoris.

Però a tot l’exposat fins ara hi hem de sumar el tema de les olors, les pintures ecològiques no fan olor, mentre les convencionals sí.

Són ignífugues i gràcies a la composició mineral no desprenen gasos tòxics en cas d’incendi.

Algunes marques d’aquesta tipologia de pintures expliquen que les superfícies pintades amb pintures ecològiques atrauen menys pols i els colors són més naturals i vius.

Per tot això, diem que les pintures ecològiques respecten més el medi que les pintures convencionals.

Obre'm si tens dubtes